tirsdag 16. mai 2023

Ny nettside for venneforeningen underveis

Skjermbilde av seljaklostergard.no

Siste nytt: Vi har fått sikret oss domenet seljaklostergard.no, og håper å få på plass en fin og operativ nettside der innen kort tid.

Ja, også kan du gi gaver allerede nå! Kanskje du for eksempel vil finansiere en ny terrassedør til erstatning for den som ble knust? Vi har funnet en fin dør til 500 kroner på Finn :) 

Eller kanskje kjenner du deg kallet til å hjelpe en potensiell munk (20) med å betale turen til benediktinerklosteret Fontgombault i Frankrike? Han reiser dit nå i pinsehelga for å skjelne kallet, og flybillettene kom på 7000 kroner tur-retur. Vi vil gjerne hjelpe ham økonomisk. Kan du bli med og hjelpe til? Be for ham!

Venner av Selja klostergårds bankkontonummer: 3626.37.86739
Venner av Selja klostergårds Vipps-nummer: #810612

Venner av Selja klostergårds organisasjonsnummer: 930 166 383


Be og arbeid

Gud forbereder noen gutter eller menn til å være munker på Selja, men vi vet ikke ennå hvem de er. Det vi vet, er at ting vil skje i Guds tid. Mens vi venter, skal vi følge benediktinernes motto: Be og arbeide. Ora et labora. Vi ber hver kveld om at Gud skal gi oss et nytt benediktinerkloster på Selja. Vi ber om at Gud skal kalle på de som han vil at skal bli munker på Selja, og at han skal gi dem mot til å svare ja til kallet. Vi håper mange vil være med og be om det!

Dersom du er en av dem som lurer på om du kanskje muligens har et kall til å bli benediktinermunk på Selja: Ta kontakt med styreleder Ragnhild H. Aadland Høen, mob. 988 50 488, e-post selja.klostergard@gmail.com. Hun er også på Whatsapp, Signal og Messenger. Du kan også ta en prat med styremedlem og seminarist Mathias Bruno Ledum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar