lørdag 8. juni 2024

Årsmøte for Venner av Selja klostergård 8. juli 2024

Selja klostergård.
Foto: Ragnhild H. Aadland Høen

Årsmøtet for foreningen Venner av Selja klostergård avholdes på Selja klostergård mandag 8. juli 2024, etter feiringen av seljumannamesse i St. Albanus-kirken.


Etter den katolske seljumannamessen i kloster- og helgenanlegget 8. juli, blir det årsmøte for foreningen Venner av Selja klostergård. Årsmøtet vil bli avholdt på Selja klostergård, også kjent som Tunold-gården på Selja. Klokkeslettet for seljumannamessen vil bli offentliggjort så snart det er klart.

Hvis du har forslag til sak som skal behandles på årsmøtet, så send den til styret senest 2 uker før årsmøtet: selja.klostergard@gmail.com

Foreningen stiller med grillmat før årsmøtet. Årsmøtet avholdes utendørs ved fint vær, innendørs ved nedbør.

Foreningens vedtekter §8 om årsmøtet lyder:
Årsmøtet holdes hvert år i forbindelse med seljumannamesse, og er foreningens høyeste myndighet. Årsmøtet innkalles av styret med minst 1 måneds varsel, direkte til medlemmene og/eller ved kunngjøring på venneforeningens nettside. Forslag som skal behandles på årsmøtet skal være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Fullstendig saksliste må være tilgjengelig for medlemmene senest 1 uke før årsmøtet.

Det skal være mulig å delta på årsmøtet digitalt gjennom videomøte. Alle medlemmer har adgang til årsmøtet. Årsmøtet er vedtaksført med det antall stemmeberettigede medlemmer som møter. Stemmegiving kan skje ved fullmakt. Ved stemmelikhet har styreleder dobbeltstemme. 

På årsmøtet kan bare behandles saker og forslag om vedtektsendring som er oppført på sakslisten senest 1 uke før årsmøtet. Det skal lages referat fra møtet, som sendes ut til alle medlemmer etter møtet.

Innmelding i foreningen

Venner av Selja klostergård er en forening for alle som vil være med og be og arbeide for Norges omvendelse, for kristen enhet i Norge og for benediktinernes reetablering på Selja. For å melde deg inn i foreningen, send en epost og betal kontingenten, slik:

1. Send en epost til selja.klostergard@gmail.comVi trenger navnet ditt og kontaktopplysningene dine: epostadresse, vanlig postadresse og mobilnummer. Personopplysningene behandles selvsagt i tråd med GDPR.

2. Betal inn medlemsavgiften til foreningens kontonummer 3626.37.86739 eller Vipps til #810612. Årskontingenten er 200 kroner for enkeltmedlemmer og 300 kroner for familiemedlemskap. I tillegg er det mulig å være gratismedlem, dersom du ber om det. (Du trenger ikke oppgi årsinntekt eller livssituasjon, det er nok å bare spørre om å slippe å betale kontingenten.) 

Bor du i utlandet? IBAN-nummeret er: NO6436263786739 og BIC/Swift: SPAVNOBB

3. Etter det vil du motta nyhetsbrev fra foreningen, samt invitasjoner til aktiviteter i foreningens regi, ikke minst seljumannamessefeiringen og årsmøtet den 8. juli. Legg gjerne selja.klostergard@gmail.com til i din adresseliste, slik at eposter fra oss ikke havner i spamfilteret ditt.

Uavhengig av kirketilhørighet: Hjertelig velkommen som medlem i Venner av Selja klostergård! 

Påmelding til årsmøtet

Vi trenger å vite ca hvor mange vi skal kjøpe inn mat til, så vi setter stor pris på om du vil melde deg på årsmøtet ved å sende en epost til selja.klostergard@gmail.com. 

Båttransport til og fra Selja

Bestill båt med Klosterbåten ut til øya. Hjem igjen stiller familien Aadland Høen med båt og frakter alle inn igjen til land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar